25 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Πάει… κατευθείαν draft ο Ντόντσιτς

Οι υποχρεώσεις του Λούκα Ντόντσιτς με τη Ρεάλ τον φέρνουν σε θέση να πηγαίνει αμέσως στο draft του ΝΒΑ, αφού δε θα μπορέσει να κάνει δοκιμές με καμία ομάδα νωρίτερα.

Συνηθισμένη διαδικασία για κάθε παίκτη που συμμετέχει στο draft του ΝΒΑ, είναι να κάνει δοκιμές με τις ομάδες του, τα λεγόμενα workouts. Στην περίπτωση του Λούκα Ντόντσιτς, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, με τον «αστέρα» της Ρεάλ Μαδρίτης να πηγαίνει μονάχα στη μεγάλη βραδιά των νέων παικτών, που θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ο Σλοβένος γκαρντ αρνήθηκε να κάνει workout με οποιαδήποτε ομάδα, λόγω των υποχρεώσεών του με τη «Βασίλισσα» που θα... τραβήξουν μέχρι τον Ιούνιο, το μήνα δηλαδή όπου γίνεται η εκδήλωση του draft. Κάτι το Final Four της Ευρωλίγκα και κάτι τα playoffs της ACB, τον υποχρεώνουν σε αυτή την απόφαση. «Δεν νομίζω, ότι αυτό είναι πρόβλημα. Το Final Four και ό,τι άλλο έχει κάνει μέχρι σήμερα, μιλούν από μόνα τους για την ετοιμότητα του Λούκα», τόνισε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του, Μπιλ Ντάφι, καταδεικνύοντας φανερά τις προθέσεις τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ