21.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ο Πασκουάλ, ο Γιουλ και η… μάνα του Λάσο!

Μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από τον τρίτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Πάμπλο Λάσο ανακοίνωσε ότι υπολογίζει τον Σέρχιο Γιουλ, που είναι έτοιμος μετά 257 ημέρες να αγωνιστεί ξανά, και απάντησε σε έναν υπαινιγμό που έκανε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το δεύτερο παιχνίδι για τη διαιτησία: "Μακάρι να έχουμε στη Μαδρίτη τη διαιτησία που είχε η Ρεάλ στην Αθήνα", είχε πει ο προπονητής του Παναθηναϊκού και ο Λάσο απάντησε: 

"Δεν συμφωνώ με τον Πασκουάλ. Είδα και τα δύο παιχνίδια σε βίντεο, δεν είπα τίποτα μετά από κανένα εκ των δύο κι έχω την άποψή μου: δεν συμφωνώ μαζί του".

Μιλώντας για τον Σέρχιο Γιουλ, προσπάθησε να εξηγήσει πώς θα τον διαχειριστεί και χρησιμοποίησε μια τρομερή ατάκα, εμπλέκοντας και τη μητέρα του, για να δείξει πως δεν είναι εύκολο πράγμα να κρατήσεις τον διεθνή Ισπανό άσο στον πάγκο: "Ο Γιουλ θα παίξει. Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν θα τον χρησιμοποιούσαμε. Προπονείται κανονικά με την ομάδα εδώ και 15-20 μέρες. Έχει κάνει σπουδαία δουλειά σε αυτούς τους οκτώ μήνες μαζί με όλον αυτόν τον κόσμο που τον έχει βοηθήσει. Ως προπονητής βλέπω λίγο περίπλοκο το να περιορίσω τα λεπτά συμμετοχής του Γιουλ. Όταν έπαιζε 30 λεπτά και τον έβγαζα λίγο, εσείς τον βλέπατε ευχαριστημένο; Όχι. Πιθανότατα θα θυμόταν τη μάνα μου κάθε φορά που τον έκανα αλλαγή! Είναι δύσκολο να του περιορίσεις το χρόνο συμμετοχής, αλλά ξέρει κι ο ίδιος ότι είναι το πρώτο παιχνίδι του μετά από πολύ καιρό. Πρέπει να βελτιωθεί σε πολλά πράγματα κι αυτό το ξέρει καλύτερα απ' όλους ο ίδιος. Είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφει, ανεξάρτητα από το ότι γυρίζει σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι".

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε και για τον Λούκα Ντόντσιτς και έπλεξε το εγκώμιό του: "Είναι πολύ σπουδαίος παίκτης από την πρώτη μέρα, εδώ και τρία χρόνια που έκανε το ντεμπούτο του. Η ανάπτυξή του στη Μαδρίτη είναι μεγαλειώδης. Πάντα απαιτώ από τους παίκτες μου να βελτιώνονται και πιστεύω πως κι αυτός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα. Αν δεν το πίστευα, θα ήταν προσωπική μου αποτυχία. Μπορεί να παίξει καλύτερα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξαναδεί άλλον 18χρονο να κάνει τέτοια πράγματα"¨.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ