21.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Πασκουάλ: «Προετοιμασμένοι για Γιουλ, έτοιμοι για μάχη» (pics)

Δεν έχει σημασία τι έχει γίνει έως τώρα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, όπως εξήγησε ο Τσάβι Πασκουάλ πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Μαδρίτη.

Οι «πράσινοι» έχασαν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, με τη σειρά τους με τη Ρεάλ να βρίσκεται στο 1-1, ενώ χρειάζονται τρεις νίκες για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου. Οι επόμενοι δύο αγώνες θα γίνουν στο «Wizink Center» κι εκεί έχει αποκλειστικά το μυαλό του ο Καταλανός τεχνικός.

Η αποστολή των «πρασίνων» πετάει το μεσημέρι της Τρίτης (24/04) για την Ιβηρική κι όπως τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ, πριν από την αναχώρησή τους: «Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να παίξουμε καλά στην άμυνα. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά, εκτός από μία περίοδο. Ένα κακό δεκάλεπτο κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να σε κρατήσει πίσω. Είμαστε καλά. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και ένταση, να είμαστε προσηλωμένοι. Σκεφτόμαστε μόνο το τρίτο παιχνίδι και τη νίκη. Μας λείπει ένα στοιχείο εμπειρίας, κάτι που φάνηκε σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Ελπίζουμε να το βρούμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Πρέπει να νικήσουμε, εάν γίνει αυτό όλοι εσείς θα γράψετε ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε, κανείς δεν θα θυμάται τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, σκεφτόμαστε μόνο το τρίτο παιχνίδι».

Όσον αφορά στην ενδεχόμενη επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί φέτος σε κανένα παιχνίδι των Ισπανών αλλά σύμφωνα με τα εγχώρια ΜΜΕ αναμένεται να παίξει στον αγώνα της Τετάρτης (25/04, 19.45) με τον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε: «Προφανώς είμαστε ικανοποιημένοι που ένας από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης θα επιστρέψει. Σε αγωνιστικό κομμάτι, θα μας δυσκολέψει σίγουρα την αποστολή μας. Είμαστε, πάντως, προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο αλλά και έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας για τη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ