21.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ευκαιρίες στην Ευρωλίγκα

Αρκετές επιλογές προσφέρει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο Κάουνας, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Η επιλογή σημείου είναι επίφοβη και θα προτιμήσουμε το over 150,5 που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια θα κοντραριστεί με την Φενέρμπαχτσε και θέλει να αποφύγει το... σκούπισμα. Το «διπλό» έχει αξία και θα ποντάρουμε σε αυτό, καθώς αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιωθεί.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για τα playoffs του ΝΒΑ, οι Μπόστον Σέλτικς αναμένεται να πάρουν εκ νέου κεφάλι στη σειρά με τους Μιλγουόκι Μπακς. Στο Φραντσίσκο, το Γκόλντεν Στέιτ θέλει να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση και μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 10,5 πόντων με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Πλήρης δράση στη Γαλλία. Η Στρασμπούρ λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας θέλουν να πάρουν ένα ακόμα ροζ φύλλο. Θα στηρίξουμε τον άσο με χάντικαπ 8,5 πόντων. Στη δύναμη της έδρας θα ποντάρουμε στο παιχνίδι της Μονακό με την Τουλόν. Οι πρωτοπόροι θα φιλοξενήσουν τους ουραγούς και μπορούν να νικήσουν με 19 ή περισσότερους πόντους διαφορά. Τέλος, η Βιλερμπάν είναι πιο δυνατή από τη Σαλόν Ρεμς κι έχει τις δυνατότητες να πάρει το «διπλό» σε πολύ καλή τιμή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός    over  150,5      1,90

Μονό

Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε    2     2,00

Δυάδα

Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς    1     1,73

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (-10,5) - Σαν Αντόνιο Σπερς    1     1,85

Τριάδα

Στρασμπούρ (-8,5) - Λιμόζ    1     1,91

Μονακό (-18,5) - Τουλόν    1    1,97

Σαλόν Ρεμς - Βιλερμπάν    2    1,80



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ