20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε… μαζί της την Τορίνο η Ρέτζιο Εμίλια (vids)

Η Ρέτζιο Εμίλια κέρδισε με 89-82 την Τορίνο στο κλείσιμο της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Ιταλίας και ουσιαστικά αποτελείωσε τις ελπίδες της για οκτάδα, με καμία από τις δύο ομάδες να τα καταφέρνει.

Μόνο μαθηματικές ελπίδες έχουν πια Ρέτζιο Εμίλια και Τορίνο για είσοδο στα playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος, με την πρώτη να επικρατεί στο μεταξύ τους παιχνίδι με 89-82. Οι γηπεδούχοι, από τότε που πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, προηγούμενοι με 65-59 στο τέλος της τρίτης περιόδου, δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω τους, για να ισοφαρίσουν τελικά στις 12 νίκες την αντίπαλό τους, ενώ με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, «κυνηγούν» τις Βαρέζε, Καντού και Μπολόνια που έχουν 14, με την αποστολή τους να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη.

Οι Τζέιλεν Ρέινολντς (29 π., 10/14 δ., 18 ρ.) και ο Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι (24 π., 7/7 τρ., 4 ρ.) έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στην άμυνα της Τορίνο, η οποία είχε ως κορυφαίους τον Τρέβορ Εμπάκουε με 19 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ, καθώς και τον Γκάρετ Ντιάντε με 17 πόντους και πέντε ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ