23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανώμαλη προσγείωση για την Νταρουσάφακα (pics)

Μετά τον τίτλο στο EuroCup, τις χαρές και τα πανηγύρια η Νταρουσάφακα προσγειώθηκε ολίγον ανώμαλα μέσω του πρωταθλήματος Τουρκίας. Γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπάνβιτ με 88-85 σε έναν αγώνα, ο οποίος κρίθηκε στην παράταση.

Η Νταρουσάφακα μπήκε καλά στο παιχνίδι, αλλά η εικόνα άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει. Η Μπάνβιτ έκανε την αντεπίθεσή της στο δεύτερο ημίχρονο και ένα τρίποντο του Ράουτινς, με 1'35'' στο ρολόι, έστειλε τον αγώνα στην παράταση, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε το χρόνο που είχε στα χέρια της.

Ο άγραφος νόμος που θέλει την ομάδα που θα προηγηθεί πρώτη στην παράταση να παίρνει και την νίκη, επιβεβαιώθηκε. Η Μπάνβιτ έφτασε και στο +5 (81-86), αλλά πέντε συνεχόμενοι πόντοι του Ουίλμπεκιν έδωσαν στη διαφορά την μικρότερη δυνατή τιμή της (85-86). Ο Οντσέλ με δύο βολές έγραψε το 85-88 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Γαλατάσαραϊ δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη από την Μπεσίκτας με 77-73. Ο Χέντριξ έφτασε σε νταμπλ νταμπλ με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Ρένφροε τον ακολούθησε σε απόδοση με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Στρόμπερι και Άνταμς είχαν 24 και 21 πόντους αντίστοιχα για την Μπεσίκτας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ