26.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Μακ Λιν: «Για νίκη στο Κάουνας»

Ο Τζαμέλ Μακ Λιν ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το στόχο του Ολυμπιακού, στα παιχνίδια του Κάουνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξέραμε ότι αν χάναμε αυτό το παιχνίδι θα ήταν δύσκολα γιατί έχουμε μπροστά μας 2 παιχνίδια εκτός έδας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ένα σκληρό παιχνίδι κόντρα σε μια σκληρή ομάδα. Πάμε στο Κάουνας για να πάρουμε ένα παιχνίδι».

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε: «Βγήκαμε στο παρκέ και παίξαμε σκληρά. Οι δύο αρχηγοί της ομάδας με την εμπειρία τους μίλησαν και είπαν ότι είχαν βρεθεί και πέρυσι στην ίδια θέση. Έπρεπε να δείξουμε δυνατοί και να πάρουμε το δεύτερο παιχνίδι».

Για το γεγονός πως η σειρά μεταφέρεται στο Κάουνας: «Θα είναι σκληρή σειρά. Ήρθαν εδώ και πήραν 1 παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τουλάχιστον ένα παιχνίδι. Θα είναι σκληρή σειρά, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το γεγονός πως βοήθησε ακόμα και στο δημιουργικό κομμάτι: «Κάθε φορά που ένας ψηλός είναι εκτός, αυτό μας βάζει πίεση. Ήξερα ότι έπρεπε να παίξω παραπάνω, αλλά με βοήθησε πως έπαιξαν ο Μπόγρης, ο Πρίντεζης και ο Τιλί. Αυτό δείχνει πως έχει βάθος η ομάδα στον πάγκο Είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να ξεκουραστεί κάποιες μέρες ο Μιλουτίνοφ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ