23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ευκαιρίες σε Ευρωλίγκα, Γερμανία και ΝΒΑ

Για μία ακόμα ημέρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων θα παίξει με τη Ζαλγκίρις και «καίγεται» για τη νίκη προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συσπειρωθούν και μπορούν να τα καταφέρουν. Θα ποντάρουμε στον άσο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη δύναμη της έδρας θα βασιστούμε και στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Μπασκόνια. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πρόβλημα στην περιφέρεια και η διαφορά νίκης των γηπεδούχων με 8 ή περισσότερους πόντους έχει αξία και θα την προτιμήσουμε.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Πλήρης δράση στη Γερμανία όπου διεξάγεται μία ακόμα «στροφή» της κανονικής περιόδου. Η ανεβασμένη Μπάμπεργκ θα νικήσει την Όλντενμπουργκ κι αναμένεται να καλύψει το χάντικαπ των 8,5 πόντων. Αντίθετα, στο «διπλό» με τουλάχιστον πέντε πόντους διαφορά θα ποντάρουμε στην αναμέτρηση της Φρανκφούρτης, στην έδρα της Μπρεμερχάβεν.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Για τα πλέι  οφ του ΝΒΑ, οι Ιντιάνα Πέισερς θα υποδεχτούν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και θα στηρίξουμε το «διπλό». Με το ίδιο σημείο θα πορευτούμε και στον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς, καθώς η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων είναι άκρως ελκυστική.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις    1    1,45

Μονό

Φενέρμπαχτσε (-7,5) - Μπασκόνια   1     1,87

Δυάδα

Μπάμπεργκ (-8,5) - Όλντενμπουργκ       1      1,88

Μπρεμερχάβεν - Φρανκφούρτη (-4,5)     2    1,95

Δυάδα

Ιντιάνα Πέισερς - Κλίβελαντ Καβαλίερς    2     1,93

Μιλγουόκι Μπακς - Μπόστον Σέλτικς   2    3,40

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ