23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Με Ευρωλίγκα, ΝΒΑ και Ιταλία

Αρκετά καλή ήταν η χθεσινή ημέρα και θα προσπαθήσουμε απόψε να πάμε ακόμα καλύτερα με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας και θέλει να ανοίξει το σκορ στη σειρά κάνοντας το πρώτο βήμα για το Βελιγράδι. Η ελληνική ομάδα είναι πιο έμπειρη από την αντίπαλό της και θα ποντάρουμε στον άσο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Μεγάλο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχτεί την Μπασκόνια. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αποκλείσουν τους Βάσκους. Κι εδώ θα πάμε με την έδρα στηρίζοντας τον άσο με διαφορά οκτώ ή περισσότερων πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στα πλέι οφ του ΝΒΑ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς παίζουν το δεύτερο παιχνίδι τους με τους Ιντιάνα Πέισερς. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το μπρέικ στον πρώτο αγώνα, αλλά τώρα αναμένεται διαφορετική εικόνα. Θα στηρίξουμε τη νίκη των Καβς με εννιά ή περισσότερους πόντους. Και στο ματς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Γιούτα Τζαζ θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους οι οποίοι διαθέτουν περισσότερα αστέρια στο ρόστερ τους.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Ιταλίας, η Ρέτζιο Εμίλια θα συναντήσει τη Βανόλι Κρεμόνα. Οι γηπεδούχοι είναι ισχυροί μπροστά στο κοινό τους και θα το επιβεβαιώσουν νικώντας με τουλάχιστον τέσσερις πόντους διαφορά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις     1     1,41

Μονό

Φενέρμπαχτσε (-7,5) – Μπασκόνια   1      1,97

Δυάδα

Κλίβελαντ Καβαλίερς (-8,5) – Ιντιάνα Πέισερς   1    1,97

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ     1     1,64

Μονό

Ρέτζιο Εμίλια (-3,5) – Βανόλι Κρεμόνα    1     1,87



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ