19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Περιπετειώδης προσγείωση της Ζαλγκίρις!

«Τέλος καλό... όλα καλά» θα μπορούν να λένε στη Ζαλγκίρις, η αποστολή της οποίας έφτασε στην Αθήνα με προβλήματα στα φρένα, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά ο τροχός στη διάρκεια της προσγείωσης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Την πτήση προς την Αθήνα για τα πρώτα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο αύριο (18/4) και την Παρασκευή (20/4), για τα playoffs της Ευρωλίγκα, θα τη... θυμούνται για πολύ καιρό στη Ζαλγκίρις. Κι αυτό, γιατί από το πουθενά κόντεψαν να κινδυνεύσουν, με τον έναν τροχό του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή στην ελληνική πρωτεύουσα, να πιάνει φωτιά κατά την προσγείωση!

Η εξέλιξη αυτή, ήταν απόρροια προβλημάτων στα φρένα του αεροπλάνου και για το λόγο αυτό, χρειάστηκε παρέμβαση πυροσβεστικής δύναμης, με την κινητοποίηση εκ των ανθρώπων του αεροδρομίου να είναι άμεση, έχοντας λογικά ενημερωθεί έγκαιρα από τον πιλότο. Κάπως έτσι, αποφεύχθηκε οποιοδήποτε επιπλέον απρόοπτο και άπαντες οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς, αν και τέτοιου είδους περιπέτειες δεν είναι εύκολο να ξεχαστούν...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ