21.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

«Πληρώνουν» Ευρωλίγκα και Γαλλία

Οι αγώνες για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας δεσπόζουν στο σημερινό κουπόνι, αλλά διεξάγεται αγωνιστική και για το γαλλικό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η θέληση των δύο αντιπάλων για νίκη είναι τεράστια, αλλά θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου και θα ποντάρουμε στο under 161,5.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο ρωσικό «εμφύλιο» μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Χίμκι θα προτιμήσουμε το ποντάρισμα στον άσο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί. Μάλιστα μπορούν να καλύψουν και το χάντικαπ των 11,5 πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για τη γαλλική λίγκα, η Τουλόν θα παίξει με τη Σαλόν. Θα στηρίξουμε τους περσινούς πρωταθλητές επιλέγοντας το διπλό. Το ίδιο σημείο θα πάρουμε και στο ματς της Λε Μαν με την Ντιζόν, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πλεονέκτημα 9,5 πόντων.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Η Σαλόν Ρεμς θα αντιμετωπίσει τη Λε Πορτέλ κι εδώ θα ποντάρουμε και πάλι στους φιλοξενούμενους, ενώ το τελευταίο διπλό που θα εμπιστευτούμε είναι αυτό της Σολέ μέσα στην έδρα της Αντίμπ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Παναθηναϊκός – Ρεάλ    under 161,5     1,90

Μονό

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (-11,5) – Χίμκι     1   1,90

Δυάδα

Τουλόν – Σαλόν   2    1,93

Λε Μαν – Ντιζόν (+9,5)    2    1,88

Δυάδα

Σαλόν Ρεμς – Λε Πορτέλ   2    2,00

Αντίμπ – Σολέ   2    2,70



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ