21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Αισιοδοξία στη Ρεάλ για Καμπάτσο

Αυξημένες πιθανότητες να προλάβει τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ενισχύοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχει ο Φακούντο Καμπάτσο.

Ο 27χρονος γκαρντ της «βασίλισσας» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, οι οποίες του στέρησαν τη συμμετοχή του από τα πρόσφατα ματς εντός και εκτός συνόρων. Οι Ισπανοί, όμως, αισιοδοξούν πως θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Πάμπλο Λάσο για τους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, που θα ξεκινήσουν την προσεχή Τρίτη (17/04, 21.15) από το ΟΑΚΑ, αφού οι «πράσινοι» είναι εκείνοι που έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Αργεντινός δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο προσεχές ματς για το ισπανικό πρωτάθλημα, κόντρα στη Φουενλαμπράδα, για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας και το δημοσιογράφο Κάρλος Σάντσεθ Μπλας θα βρίσκεται στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης που θα ταξιδέψει στη χώρα μας. «Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ο Φακούντο Καμπάτσο θα είναι διαθέσιμος για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, αλλά η ομάδα τον χρειάζεται. Πρόθεση είναι να μην αγωνιστεί με την Φουενλαμπράδα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο δημοσιογράφος του elgoldemadriz.com.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ