24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάθημα… κανονισμών στη Χερσόνησο (pics)

Το σεμινάριο διαιτησίας που έλαβε χώρα στη Χερσόνησο, στην Κρήτη, παρακολούθησαν όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται στην τελική φάση του 45ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Ο υπεύθυνος διαιτησίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην ευρωπαϊκή ζώνη, Ντάβοριν Νάκιτς, ανέλυσε τους κανονισμούς δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο αντιαθλητικό φάουλ και στο νέο κανονισμό για τα βήματα. Το παρών στο σεμινάριο έδωσε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος και χαιρέτησε την εκδήλωση.

Η ανακοίνωση: «Οι κανονισμοί έγιναν πιο ξεκάθαροι για όλους τους παίκτες των έξι ομάδων που αγωνίζονται στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στην Χερσόνησο, μετά το πρωινό σεμινάριο από τον Ντάβοριν Νάκιτς (υπεύθυνος διαιτησίας της FIBA για την Ευρώπη). Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο αντιαθλητικό φάουλ και στο νέο κανονισμό για τα βήματα. Το σεμινάριο παρακολούθησαν όλες οι ομάδες, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος».

Σχετικές φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ ΑΕΚ

  

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ