24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Οριακή… τραπεζική αποθεραπεία

Πολλές ομάδες, η πλειψοηφία, έχουν καθυστέρηση στις πληρωμές, αν όχι... πιστολιάζουν και τελείως μερικά μηνιάτικα. Και πολλοί παίκτες, στην πλειοψηφία του Αμερικανοί όταν αργήσει έστω και μια ώρα το σήμα στο ebanking, αρχίζουν να νιώθουν... ενοχλήσεις. Γνωστά είναι αυτά και μέρος της ρουτίνας.

Μια ομάδα όμως στην αγωνιστική που πέρασε έπαιξε πραγματικά με τα λεπτά, αφού είχαν προηγηθεί και οι ημέρες αργίας και υπήρχαν... τεχνικές δυσκολίες. Δύο και όχι μόνο ένας, Αμερικανοί έστειλαν σαφές μήνυμα ότι... δεν ένιωθαν και πολύ καλά πλησιάζοντας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους στόχους της ομάδας. Οι διοικούντες υποσχέθηκαν... φάρμακο στην τράπεζα, η ομάδα είχε αρχίσει να πηγαίνει προς το γήπεδο για τις ετοιμασίες του τζάμπολ, η ειδοποίηση δεν είχε ακόμα εμφανιστεί και αρκετοί είχαν αρχίσει να αποδέχονται την μοίρα και το ριζικό τους.

Ελάχιστα πρν κλείσουν οι τράπεζες, το πολυπόθητο "μπιπ" ακούστηκε στα κινητά. Το μαγικό είχε γίνει, άγνωστο πώς αλλά και ουδείς ενδιαφέρθηκε, τα παλικάρια έπαιξαν και ήταν και με φτερά στα πόδια και η ζωή συνεχίζεται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ