23.4 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Η στιγμή του καθηγητή μαθηματικών Αντρέ Ίνγκραμ (vids + pics)

Είναι κάποιες στιγμές που ο αθλητισμός προσφέρει μοναδικές στιγμές, και μια τέτοια έζησε το βράδυ ο Αντρέ Ίνγκραμ ο οποίος στα 32 του χρόνια έκανε πραγματικότητα το όνειρο του, δηλαδή να αγωνιστεί στο NBA.

Ο χαμογελαστός αθλητής από τη Βιρτζίνια πέρασε μια δεκαετία στην G-League (τότε λεγόταν D-League) περιμένοντας να έρθει η δική του στιγμή, συμπληρώνοντας το εισόδημα του κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε παιδιά τα καλοκαίρια. Ο Ίνγκραμ δεν είδε ποτέ το όνομα του σε κάποιο ντραφτ του NBA, ενώ και στην αναπτυξιακή λίγκα το άκουσε στον έβδομο γύρο και το Νο94.

Παρότι είχε προτάσεις να κυνηγήσει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο εκτός Η.Π.Α επέλεξε να μείνει εκεί, έχοντας εισόδημα από 19.500 ως 26.500 δολάρια, μέχρι να έρθει η πρόταση για δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Λέικερς, με την ομάδα από το Λ.Α να τον χρειάζεται για τα δυο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, όπου θα πάρει περίπου 14 χιλιάδες δολάρια (13,824). Τα χρήματα δεν αποτέλεσαν ποτέ το δικό του δέλεαρ, και έτσι δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν να επιστρέψει και πάλι στην αναπτυξιακή λίγκα.

Ωστόσο, δεν θα ξεχάσει ποτέ τους 19 πόντους ,τρία ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και τρία κοψίματα σε 29.13’, στην ήττα της ομάδας του από τους Ρόκετς με 105-99, και έχοντας απέναντι του, τους Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ. 

Κάποιες φορές αξίζουν τα παραμύθια που χτίζει ο αθλητισμός, με τον Ίνγκραμ να γίνετε ρούκι στα 32 του χρόνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ