21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι… Καλαϊτζάκηδες της Ασίας (pics)

Τα δίδυμα αδέρφια Καλαϊτζάκη είχαν τη Μ. Δευτέρα (02/04) την ευκαιρία να τεθούν αντιμέτωπα στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Οι «πράσινοι» έφθασαν στη νίκη με το άνετο 84-63, με το Γιώργο να μένει στο παρκέ για 7.02’ με απολογισμό έναν πόντο με 1/2 βολές και 0/1 δίποντα και δύο ασίστ και τον Παναγιώτη να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του, Βαγγέλη Αγγέλου. Φυσικά, δεν είναι τα μόνα δίδυμα αδέρφια που κάνουν καριέρα στο μπάσκετ.

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Ασιατικού Πρωταθλήματος U16, στο «Lignan Pearl Gymnasium» στο Φοσάν της Κίνας, η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρουσίασε τους Ιρανούς Αμιρχοσέιν και Νοσραθόλαχ Γιαζαρλού, οι οποίοι επίσης είναι δίδυμοι και εκπροσωπούν μαζί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο Ασιατικό Πρωτάθλημα Παίδων συμμετέχουν δίδυμοι παίκτες. Οι Σου Ζενγκ Τζι Ντέιβιντ και Σου Ζενγκ Γι Πίτερ αγωνίστηκαν το 2009 με τη Σιγκαπούρη, οι Μάικλ και Μάθιου Νιέτο ήταν μέλη της Εθνικής Φιλιππινών το 2013, ενώ με την Ιορδανία έπαιξαν -επίσης το 2013- οι Ρασίντ Αλιαντίντ Αλμαϊάλι και Χασίμ Αλιαντίντ Αλμαϊάλι.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ