18 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Η ΤΣΣΚΑ έδειξε ποιος είναι το αφεντικό (vids)

Στο μεγάλο ντέρμπι για την κορυφή της VTB League, η ΤΣΣΚΑ κυριάρχησε με 80-63 επί της Ούνικς Καζάν στον ελληνικό «εμφύλιο» μεταξύ Δημήτρη Ιτούδη και Δημήτρη Πρίφτη, αποκτώντας προβάδισμα.

Τον πρώτο λόγο για την πρωτιά στην κανονική περίοδο της VTB League έχει πια η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία «διπλασίασε» τις νίκες της με την Ούνικς Καζάν, επικρατώντας με 80-63, με το αποτέλεσμα να είναι πλέον η ισοβαθμία των δύο ομάδων στις ήττες, αφού η «ομάδα του στρατού» έχει ένα παιχνίδι παραπάνω. Από πολύ νωρίς οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έπιασαν... από το λαιμό εκείνους του Δημήτρη Πρίφτη, με το 23-9 της πρώτης περιόδου να τους καθιστά ήδη απόλυτο φαβορί.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τους Μοσχοβίτες να διατηρούν άνετα το προβάδισμά τους, που είχε φτάσει και πάνω από 20 πόντους, για να έχουν πλεονέκτημα αν τελικά ισοβαθμήσουν στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι Οθέλο Χάντερ (14 π., 6/7 δ.), Νάντο Ντε Κολό (12 π., 6 ασ.) και Κόρι Χίγκινς (12 π.) ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας, με τους Τρέντον Λόκετ (13 π., 9 ρ.) και Μορίς Εντούρ (13 π., 8 ρ.) να ξεχωρίζουν στο «ναυάγιο» της Ούνικς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ