23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Α-Χάρισ-τη στο ΣΕΦ!

Η ρεβάνς του προημιτελικού του Basketball Champions League με τη Στρασμπούρ τη Μεγ. Τετάρτη στη Γαλλία έχει αποκτήσει ξεχωριστή σημασία για την ΑΕΚ, η οποία μετά το +9 του πρώτου αγώνα έχει βρεθεί κοντά στην πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Κατόπιν τούτου, το παιχνίδι που προηγείται, με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Κυριακή, περνάει σε δεύτερη μοίρα, όσο κι αν η Ένωση κινδυνεύει ακόμα να μείνει εκτός πρώτης τετράδας στη βαθμολογία της Stoiximan.gr Basket League και χρειάζεται νίκες. Ξέρει ότι αυτές τις νίκες μπορεί να τις αναζητήσει σε άλλα παιχνίδια ως το τέλος της κανονικής περιόδου, στο Στρασβούργο όμως δεν πρόκειται να ξαναπάει.

Γι' αυτό ο Ντράγκαν Σάκοτα μάλλον δεν θα ρισκάρει με τον Μάνι Χάρις και, κατά τα φαινόμενα, δεν θα τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα της Κυριακής. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται εδώ και λίγες μέρες από ένα πρόβλημα στο πέλμα, που είναι συνέπεια ενός χτυπήματος. Η κατάσταση επιδεινώθηκε στον αγώνα της Τετάρτης με τη Στρασμπούρ και καθώς οι ενοχλήσεις έγιναν πιο έντονες, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Εκτιμάται ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Σάκοτα θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Κάτι που φάνηκε και από τη δήλωση που έκανε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Στρασμπούρ: "Να τελειώσει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό χωρίς προβλήματα, τραυματισμούς ή οτιδήποτε τέτοιο", είπε, εκφράζοντας ανησυχία, η οποία, όπως αποδεικνύεται, έχει υπόβαθρο.

Σε κάθε περίπτωση, το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή είναι να μην παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Μάνι Χάρις προκειμένου να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τη Στρασμπούρ. Περισσότερα πάντως θα μπορούμε να ξέρουμε μετά την προπόνηση της Παρασκευής, καθώς την Πέμπτη οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ρεπό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ