22.3 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Τιλί: “Χωρίς άγχος η Μάλαγα”

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού που ξέρουν δυο πράγματα παραπάνω για τις ισπανικές ομάδες και τον τρόπο που αγωνίζονται, καθώς έχουν αγωνιστεί στην ACB. Ένας από αυτούς είναι ο Κιμ Τιλί, που γνωρίζει καλά τι εστί Ουνικάχα Μάλαγα και τι σημαίνει να παίζεις στην έδρα της. Το αν το αυριανό παιχνίδι (29/3, 19.00) θα είναι δυσκολότερο ή ευκολότερο, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ήδη αποκλειστεί από την συνέχεια της Ερυωλίγκας, το γνωρίζει επίσης καλύτερα.

"Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν πια κάποιο στόχο, γιατί παίζουν χωρίς άγχος. Είμαστε έτοιμοι όμως. Είχαμε την εμπειρία απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τα καταφέραμε το κάναμε όμως απέναντι στην Έφες και τα καταφέραμε, πάντα είναι δύσκολο, γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν οι αντίπαλοι παίκτες».

Ο Γάλλος φόργουορντ στέκεται και αυτός στην άμυνα, ενώ σπεύδει να ξεκαθαρίσει, μιλώντας στα κανάλια Novasports, πως η ισπανική ομάδα είνα πολύ περισσότερα από τον Νεμάνια Νέντοβιτς: "Είναι σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού και δεν πρέπει να προσέξουμε έναν παίκτη μόνο. Ο Νέντοβιτς είναι σημαντικός παίκτης, αλλά δεν είναι καν ο μοναδικός σουτέρ τους. Υπάρχει κι άλλοι σουτέρ, υπάρχουν κι άλλοι επικίνδυνοι παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να φύγουμε με τι νίκη».

Ο Ολυμπιακός "βλέπει" μόνο τον αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα, αλλά ίσως να λοξοκοιτάει και λίγο προς τις διαφορές και τα άλλα αποτελέσματα: "Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό, ούτε να μαντέψουμε κάτι, γιατί παίζουν και οι άλλες ομάδες. Δεν ξέρεις ποιος θα βρεθεί στο δρόμο σου. Πρέπει να είμαστε απλά συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνουμε εμείς και να προρσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τον αντίπαλο θα τον δούμε αργότερα, όταν πια θα γνωρίζουμε ποιος είναι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ