25.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Στάζουν «μέλι» μεταξύ τους Καλάθης και Σπανούλης (vid)

Ο αγώνας με τη Μακάμπι ήταν ιδιαίτερος για τον Νικ Καλάθη, με τον ηγέτη του Παναθηναϊκού να ξεπερνά το ρεκόρ του μοιράσματος ασίστ σε μία σεζόν και τον ίδιο να μοιράζει λόγια αποθέωσης με τον Βασίλη Σπανούλη.

Τρομακτική είναι η χρονιά αυτή για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος στον αγώνα μεταξύ Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκού έγινε ο κορυφαίος στις ασίστ για μία μόνο αγωνιστική περίοδο στην Ευρωλίγκα. Ο Βασίλης Σπανούλης, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για το επίτευγμα του γκαρντ των «πρασίνων», τονίζοντας πως «ο Νικ βλέπει γήπεδο κι έχει το IQ ώστε να πασάρει σωστά την μπάλα. Φέτος το κάνει όλο και περισσότερο. Πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια για τα νούμερά του και για τη σεζόν που κάνει».

Ο Καλάθης δεν έκρυψε τη δική του εκτίμηση στο πρόσωπο του αρχηγού του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι «είναι πραγματικά σπουδαίο να πετυχαίνεις κάτι που έχει κάνει ο Σπανούλης. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και το να σπας το δικό του ρεκόρ είναι μια επιτυχία». Το... alter ego του ηγέτη του «τριφυλλιού», ο Τζέιμς Γκιστ, δε θα μπορούσε να μην πάρει επίσης θέση, λέγοντας πως «είναι τεράστιο επίτευγμα να είσαι ο κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων ασίστ σε μια σεζόν. Τον βλέπω να πασάρει ανάμεσα στα πόδια του, πίσω από το κεφάλι του ή χωρίς να βλέπει...».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ