24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκοτα: “Θέλουμε ρεβάνς”

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο στο ΟΑΚΑ το Λαύριο σε έναν αγώνα που έχει τεράστια σημασία, διότι από αυτόν περνά η τρίτη θέση στην κανονική περίοδος του πρωταθλήματος, αλλά και η ίδια η παρουσία στην πρώτη τετράδα. Το Λαύριο αυτή τη στιγμή είναι τρίτο, μια νίκη μπροστά από την ΑΕΚ, όπερ σημαίνει ότι αν νικήσει ξανά, τότε πολύ δύσκολα η Ένωση θα μπορέσει να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Χρειάζεται, λοιπόν, όχι μόνο τη νίκη, αλλά να καλύψει και τη διαφορά των 8 πόντων, με την οποία έχασε στον πρώτο γύρο κι ο Ντράγκαν Σάκοτα ποντάρει σε αυτό ακριβώς. Στο κίνητρο που θα έχουν οι παίκτες του να πάρουν τη ρεβάνς:

"Από αύριο μπαίνουμε σε μία σειρά αγώνων με ομάδες που δεν έχουμε καταφέρει να τις κερδίσουμε. Εννοώ το Λαύριο, τη Στρασμπούρ δύο φορές και μετά τον ΠΑΟΚ. Eξαίρεση o Oλυμπιακός, που τον έχουμε κερδίσει", δήλωσε ο Σάκοτα στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Και πρόσθεσε:

"Το Λαύριο ξέρουμε, ότι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχει παίκτες, που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή, εφόσον δεν είσαι συγκεντρωμένος. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αύριο. Πιστεύω στους παίκτες μου. Έχουμε το κίνητρο για να πάρουμε τη ρεβάνς από το ματς του πρώτου γύρου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ