24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Παραδοσιακά δυσκολευόμαστε στη Ρόδο» (pics)

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει το Σάββατο (24/03, 15.45) στο Βενετόκλειο ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα στο κλειστό της Πυλαίας, με προπόνηση τακτικής και ανάλυση των «θαλασσί» μέσω βίντεο, ενώ εν συνεχεία η αποστολή «πέταξε» για το «σμαραγδένιο νησί». Οι δώδεκα παίκτες, που υπολογίζονται για το ματς με το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη, είναι οι Τέραν Πέτεγουεϊ, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμπάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλωνας Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Φιλ Γκος, Νταρνέλ Τζάκσον και Λάκι Τζόουνς.

  

Στη σημασία της αναμέτρησης του Βενετοκλείου στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Ήταν μια πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, με έναν προπονητή που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια κι έχει δημιουργήσει έναν τρόπο παιχνιδιού ο οποίος είναι πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμος. Ο Κολοσσός είναι ομάδα που προσαρμόζεται στα σχέδια κάθε αντιπάλου, έχει καλή λειτουργία στην επίθεσή της, ξεκάθαρους ρόλους και κατεύθυνση. Θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνουμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους ρόλους για να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Χωρίς τραυματισμούς συνεχίζει πλέον ο ΠΑΟΚ, με τον προπονητή του να προσθέτει: «Είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι δεν έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών και μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί στις προπονήσεις. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος», ενώ μιλώντας για τη συνέχεια της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League τόνισε: «Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το τι μπορεί να γίνει στα υπόλοιπα. Αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη αξία για εμάς, καθώς παίζουμε σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε κι έχουμε επικεντρωθεί 100% σε αυτό. Θα προχωρήσουμε στα υπόλοιπα στην πορεία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ