19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ομπράντοβιτς: “Θα πρέπει να βρεθεί η ενέργεια!”

Η Φενέρμπαχτσε καλείται να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης και να προχωρήσει στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας και πάλι το πλεονέκτημα έδρας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στο τι πρέπει να γίνει με την ομάδα του να έχει μπροστά της ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.

"Υποδεχόμαστε την Μακάμπι σε αυτήν την "διπλή" εβδομάδα. Σε εννέα μέρες πρέπει να δώσουμε πέντε αγώνες. Πρέπει να έχουμε την ενέργεια που απαιτείται και να είμαστε έτοιμοι. Η Μακάμπι έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, είναι πολύ επιθετικοί στην άμυνα, γιατί τους αρέσει να τρέχουν και να σουτάρουν για τρεις. Γι' αυτό πηγαίνουν όλοι στα ριμπάουντ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω για μία ακόμη φορά να έχουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας".

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου συντονίστηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του στις δηλώσεις του, χωρίς να ξεχνά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και τι έγινε στον πρώτο αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: "Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Μακάμπι, καθώς είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό τέμπο. Έχουν πολλούς ταλαντούχους γκαρντ που μπορούν να σκοράρουν με ευκολία. Θυμόμαστε ακόμη πως έπαιξαν ο Πιερ Τζάκσον και ο Νόρις Κόουλ στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα. Η ομαδική άμυνα θα παίξει μεγάλο ρόλο, όπως και η κυριαρχία στα ριμπάουντ. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ η ατμόσφαιρα στην Ούλκερ Αρένα ήταν εκπληκτική και είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα είναι και πάλι κοντά μας να μας στηρίξει. Πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου και πρέπει να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ