23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα τουρνουά MILKO 3X3 είναι εδώ και η αρχή έγινε από τη Θήβα (pics)

Η Θήβα φιλοξένησε το πρώτο τουρνουά MILKO 3X3 της Α’ Περιόδου 2018. Και παρά το ότι η βροχή δήλωσε κι αυτή… συμμετοχή την Κυριακή, τα παιδιά δεν έχασαν το κέφι τους, έμειναν στο γήπεδο και έπαιξαν μπάσκετ, όποτε ο καιρός το επέτρεψε. Ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Πήραν μέρος 462 παιδιά (354 αγόρια και 108 κορίτσια) και νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών αναδείχθηκε ο Διονύσης Τσέκος. Όλα αυτά σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Θήβας, Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος, Ανδρέας Χατζησταμάτης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Ιωάννης Παπαδημητρίου. Απονομές την Κυριακή (18/3) έκαναν η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ιουλία Κοντού και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ, Χάρης Μελετίου.

Τα τουρνουά MILKO 3X3 σου λένε «Πίστεψέ το» και έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σας περιμένουμε στο επόμενο, διπλό πια, ραντεβού μας, στην Πλατεία της Νέα Σμύρνης και στις Συκιές Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου/1 Απριλίου. Δηλώστε συμμετοχή εδώ: http://www.basket.gr/files/3on3/3x3forms.htm

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στη Θήβα εδώ:

https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1223447534451964



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ