26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Μίσσας: «Σταθερά καλή η συγκέντρωσή μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις παίκτριές του και την απόδοσή τους στον εκτός έδρας αγώνα τους με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου έμεινε ο Κώστας Μίσσας.

Ο Ολυμπιακός έκανε το «δεκαοκτώ στα δεκαοκτώ» στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με τον προπονητή του να τονίζει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη: «Θεωρώ ότι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και για αυτό πήραμε τη διαφορά. Τα κορίτσια ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένα στο κομμάτι της άμυνας και θεωρώ ότι στο κομμάτι της επίθεσης αυτά που ήταν σχεδιασμένα βγήκαν στο παρκέ. Στην τρίτη περίοδο χαλαρώσαμε εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς, αλλά μετά επανήλθαμε. Σίγουρα το καλό σημείο είναι ότι αυτήν την περίοδο έχουμε πολύ καλά τρεξίματα και η συγκέντρωσή μας παραμένει σταθερά καλή, ανεξαρτήτου αντιπάλου που αντιμετωπίζουμε».

Η Κατερίνα Σωτηρίου, από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Είναι άλλη μία νίκη για την ομάδα και θα ήθελα να την αφιερώσω στα 93 χρόνια που συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός. Να την αφιερώσω ταυτόχρονα στον κόσμο και σε όλη την προσπάθεια που γίνεται από τον καθένα μας για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Δηλαδή, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και με το καλό και το Κύπελλο. Συγχαρητήρια σε όλους, πήραμε ακόμα μια νίκη που μας φέρνει και πιο κοντά στο στόχο μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ