19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σούπερ» Ούκιτς, ελπίζει η Τσεντεβίτα (vids)

Με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να πραγματοποιεί άλλη μία μεστή εμφάνιση, η Τσεντεβίτα κέρδισε την Παρτιζάν κι ελπίζει σε «δώρο»... από το Μαυροβούνιο για να βρεθεί δεύτερη στο τέλος της κανονικής περιόδου της Αδριατικής Λίγκας.

Η Τσεντεβίτα δεν είχε εύκολο έργο κόντρα στην Παρτιζάν, τουλάχιστον όσο μπορεί να δείχνει το τελικό 85-75, αλλά έβγαλε τελικά την υποχρέωση και προς το παρόν είναι δεύτερη στην Αδριατική Λίγκα, κλείνοντας θετικά τις υποχρεώσεις της για την κανονική περίοδο. Οι αδιάφοροι βαθμολογικά Σέρβοι, μάλιστα, ήταν μπροστά στο ημίχρονο (38-39), αλλά οι γηπεδούχοι γρήγορα πήραν ξανά τα ηνία και στο τέλος κατάφεραν να φέρουν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο, αν και συνάντησαν σθεναρή αντίσταση. Ελπίζουν, πλέον, σε ήττα της Μπουντούτσνοστ από την FMP, προκειμένου να τη βρουν με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.

Πέντε παίκτες της ομάδας από το Ζάγκρεμπ είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο σκόρερ τον Νταμίρ Μάρκοτα με 15 πόντους και 6/8 σουτ, ενώ ο πρώην «πράσινος» Ρόκο Λένι Ούκιτς έφτασε τους 14 πόντους με οκτώ ασίστ, κοντά στο double double, με τον Ντεμέτρις Νίκολς να έχει 13 πόντους με επτά ριμπάουντ, αλλά και 3/10 τρίποντα. Ο Βον σημείωσε 20 πόντους με τέσσερα ριμπάουντ για την Παρτιζάν.

Τα αποτελέσματα της 22ης (τελευταίας) αγωνιστικής:

Σάββατο 10/3:

Τσεντεβίτα-Παρτιζάν

Κυριακή 11/3:

Μέγκα Λεκς-Ιγκοκέα
Μόρναρ-ΜΖΤ Σκοπίων
Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Ζαντάρ

Δευτέρα 12/3:

Ερυθρός Αστέρας-Τσιμπόνα
Μπουντούτσνοστ-FMP



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ