22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγγελόπουλος: «Δώρο το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα» (pics)

Υποχρεωμένοι να παλεύουν σε όλους τους αγώνες τους και να διεκδικούν τρόπαια είναι στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το παρών στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ τους, του «Official Olympiacos BC CenterStore», που έλαβαν χώρα ανήμερα των 93ων γενεθλίων του συλλόγου (10/03) στην Ερμού. Το παρών έδωσαν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του, ο «Θρυλέων» και οι «Red Drops», αλλά και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος ζήτησε ως «δώρο» τον τίτλο τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα. Αναλυτικά όλα όσα είπαν…

Βασίλης Σπανούλης: «Μακάρι να υπάρξουν ακόμα περισσότερα καταστήματα σαν αυτό σε όλα τα μέρη της πόλης. Είναι ωραίο να αγοράζουν τη φανέλα σου. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που είναι πρότυπα και ινδάλματα για πολλά μικρά παιδιά. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου. Παίζουμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε να προχωράμε βήμα βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι, μέχρι να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Κανένας δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τους τίτλους, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να διεκδικούμε κάθε πιθανό τρόπαιο».

 

Γιώργος Πρίντεζης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα (10/03). Είναι μια γιορτή για το σύλλογο, για όλα τα τμήματα, και όλοι ευχόμαστε το καλύτερο. Μακάρι να τα χιλιάσει ο σύλλογος, να έρχονται επιτυχίες, να έχουν υγεία όλα τα τμήματα και να έχουμε έναν υγιή αθλητισμό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει από τους παίκτες να παλεύουν, ασχέτως αποτελέσματος. Το έχουμε καταλάβει αυτό. Όσο περισσότερο παλεύεις τόσο περισσότερο αρέσει στον κόσμο».

 

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αφού έγραψε στον τοίχο της μπουτίκ τη φράση «Πάμε Βελιγράδι», ανέφερε από την πλευρά του: «Η ομάδα πρέπει να μας κάνει δώρο το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Εύχομαι να παίρνουμε πρωταθλήματα, τρόπαια στην Ευρωλίγκα και να έχουν καλές πωλήσεις τα καταστήματα. Οι φανέλες του Ολυμπιακού, είτε είναι φανέλες προπόνησης είτε είναι αγώνα, διαδίδουν τον Ολυμπιακό σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι κάτι που δημιουργεί νέους φιλάθλους».

       



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ