21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή… στα θρανία! (pics)

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας βρέθηκε αντιπροσωπεία παικτών και προπονητών του Πανερυθραϊκού, με τον Δημήτρη Χουχουλή, τον Τάσο Καλλιανιώτη, τον Γιώργο Σταθόπουλο και τον Διονύση Κατσιώτη να μοιράζουν χαρά στους μαθητές και να γνωρίζουν την αποθέωση.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Επιστροφή... στο σχολείο για τον Πανερυθραϊκό, αφού αντιπροσωπεία παίκτων και προπονητών της ομάδας μας βρέθηκαν σήμερα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ερυθραίας, μοιράζοντας προσκλήσεις για τον κυριακάτικο (11/3, 17:00) αγώνα με τον Φιλαθλητικό και πολλά, πολλά χαμόγελα στους μικρούς μαθητές!

Το πρωί της Παρασκευής, ο κόουτς Δημήτρης Χουχουλής, ο αρχηγός μας Τάσος Καλλιανιώτης, ο Γιώργος Σταθόπουλος, αλλά και ο Διονύσης Κατσιώτης απο πλευράς της διοικούσας επιτροπής, επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ερυθραίας και μύησαν τους λιλιπούτειους φίλους μας στο μαγικό κόσμο του μπάσκετ, διδάσκοντάς τους μερικά απ' τα μυστικά του αθλήματος.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο κόουτς Χουχουλής μίλησε στους μαθητές για τα σημαντικά οφέλη του Αθλητισμού και της Φυσικής Αγωγής, παροτρύνοντάς τους να παίζουν, να αθλούνται και να μην χαραμίζουν το χρόνο τους μπροστά σε μία οθόνη, υπογράμμισε ότι προτεραιότητα έχει πάντοτε το σχολείο και τα μαθήματα, εξηγώντας όμως ότι αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ενασχόληση με τον Αθλητισμό και ότι οι γονείς θα πρέπει να σπρώχνουν τα παιδιά τους στην άθληση και όχι το αντίθετο. Κλείνοντας, ο προπονητής του Πανερυθραϊκού μας ώθησε τους μικρούς μας φίλους να "κυνηγούν" τα όνειρά τους, να έχουν όρεξη και να παλεύουν γι' αυτά, τονίζοντας την αξία και το πόσο σημαντική είναι η συγκέντρωση και το πρόγραμμα που θα πρέπει να έχουν για να πετύχουν και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "τίποτα δεν σου χαρίζεται στη ζωή". Μάλιστα, έφερε ως λαμπρό παράδειγμα τον αρχηγό του Πανερυθραϊκού μας, τον Τάσο Καλλιανιώτη, ο οποίος κατάφερε με πολύ κόπο και προσπάθεια να συνδυάσει το μπάσκετ, παίζοντας εδώ και πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, με τις Ακαδημαϊκές του σπουδές, φτάνοντας πλέον να διδάσκει στο Πολυτεχνείο!

Ακολούθησαν διαγωνιστικά παιχνίδια, με τον Δημήτρη Χουχουλή, τον Τάσος Καλλιανιώτη και τον Γιώργο Σταθόπουλο να δίνουν το έναυσμα και τα παιδιά να το χαίρονται με την ψυχή τους, ενώ ο νικητής κέρδισε μία εμφάνιση του Πανερυθραϊκού! Στο πλαίσιο των παιχνιδιών, ο Γιώργος Σταθόπουλος δεν χάλασε το χατήρι των μικρών μαθητών και τους χάρισε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, γνωρίζοντας την αποθέωση!

Τέλος, η αντιπροσωπεία της ομάδας μας μοίρασε δώρα, αναμνηστικά, αλλά και προσκλήσεις στους μαθητές, καλώντας τους στο κυριακάτικο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με τον Φιλαθλητικό (11/3, 17:00), με τα παιδιά να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, Γιάννη Μεριχωβίτη, όπως φυσικά και όλους τους δασκάλους, για τη συνεργασία και το χρόνο που μας αφιέρωσαν!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ