24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Νοκ άουτ ο Χάντερ!

Στην κακή ψυχολογία, αποτέλεσμα της βαριάς εντός έδρας από τη Νίμπουρκ, που δυσκολεύει πάρα πολύ την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του BCL, ήρθε να προστεθεί στην ΑΕΚ ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Κόροιβο για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League. Ο Βινς Χάντερ ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και αποκλείστηκε από την αποστολή που ταξίδεψε στην Αμαλιάδα. Ο Αμερικανός σέντερ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, που θα δείξει το μέγεθος του τραυματισμού του και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αν θα προλάβει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό με τη Νίμπουρκ, που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στην Τσεχία. Τη θέση του στη 12άδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Κόροιβο πήρε ο Γιάννης Αγραβάνης.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Κόροιβο ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε: «Είμαστε περίπου δύο μήνες αήττητοι στο Πρωτάθλημα και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε και μετά το ματς στην Αμαλιάδα. Είμαστε σε καλή φόρμα, ανεξάρτητα από το ματς με τη Νίμπουρκ στο BCL. Είναι κάτι που το αφήσαμε πίσω και θα ασχοληθούμε μετά τον Κόροιβο.

Έχουμε δύσκολη αποστολή αύριο. Ο Κόροιβος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Παίζει γρήγορο μπάσκετ, πιέζει σε όλο το γήπεδο και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται δίκαια στην πρώτη κατηγορία.

Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Χρειάζεται συγκέντρωση και να μην τον αφήσουμε να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ