26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκοτα: “Η Νίμπουρκ έπαιξε πιο έξυπνα”

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν είχε εξήγηση για το ότι η ΑΕΚ την... πάτησε από αυτό ακριβώς που φοβόταν. Από το γρήγορο παιχνίδι της Νίμπουρκ. Κατέληξε τελικά ότι έφταιγε το ότι οι παίκτες του δεν έπαιξαν έξυπνα και ότι οι παίκτες της πρωταθλήτριας Τσεχίας έβαλαν κάποια... ανεξήγητα σουτ! Και έχρισε τεράστιο φαβορί τη Νίμπουρκ.

"Συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ. Ήταν καλύτερη σήμερα. Εμείς ξέραμε πώς παίζουν, αλλά δεν ξέρω γιατί τους ακολουθήσαμε στο παιχνίδι τους. Ίσως η διαφορά που πήραμε στα πρώτα λεπτά έδωσε λάθος εντύπωση για το παιχνίδι. Αυτοί έπαιξαν το παιχνίδι τους, αλλά εμείς δεν έπρεπε να τους ακολουθήσουμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε λίγο καλύτερα, αλλά δεν είχαμε άλλες επιλογές και δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Η Νίμπουρκ έπαιξε πιο έξυπνα και μας τιμώρησε. Καμιά φορά διαλέγουμε λάθος τρόπο να παίξουμε, αλλά αν το διορθώσουμε, επιστρέφουμε στο παιχνίδι. Αυτή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν με εξέπληξε ο τρόπος που έπαιξε η Νίμπουρκ, αλλά κάποια σουτ που έβαλε. Όλες αυτές τις μέρες μιλούσαν όλοι για τη Στρασμπούρ και το φάιναλ φορ κι αυτό μας έκανε κακό, γιατί ξέχασαν ότι τερματίσαμε τρίτοι στον όμιλο και δεν ήμαστε το φαβορί", δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια μιλησε:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: "Ξέρω ότι η Νίμπουρκ είναι καλή ομάδα, αλλά πώς να ξέρω αν θα προκριθούμε; Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πιο έξυπνοι και θα προσαρμοστούμε στην ταχύτητά τους. Αλλά πώς να ξέρω τι θα γίνει στον επαναληπτικό; Τώρα που μιλάμε η Νίμπουρκ έχει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση".

Για το λόγο που δεν έπαιξαν πολύ οι Καββαδάς και Μαυροειδής: "Πως να παίξεις με τον Μαυροειδή και τον Καββαδά; Είναι καλοί παίκτες, αλλά όχι γι' αυτό το στιλ παιχνιδιού. Δεν μπορούσαμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Αν κάποιος πιστεύει το αντίθετο, δεν με νοιάζει".

Από τη μεριά του ο Κέβιν Πάντερ τόνισε: "Έπρεπε να νικήσουμε, αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτοί έπαιξαν εξαιρετικά σε επίθεση και άμυνα. Επιθετικά χάσαμε κάπως την εποικοινωνία μας, κάποια στιγμή μείωσαμε στους 6-7 πόντους, αλλά δεν είχαμε συνέχεια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ