26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τριφούνοβιτς: “Τι σημαίνει τύχη;”

Η Καρσίγιακα θα επιστρέψει στην Τουρκία με ένα -6 στις αποσκευές της. Όσο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να τον υπερασπιστεί στον επαναληπτικό, άλλο τόσο στόχος για τον Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς είναι να το "εξαφανίσουν". Ο ίδιος πάντως όταν ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται τυχερός για αυτή την μείωση στη διαφορά από το -19 στο οποίο βρέθηκε είχε να δώσει την δική του απάντηση.

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη", ήταν οι πρώτες τους κουβέντες στην συνέντευξη Τύπου, για να πει τα καλύτερα για τον "δικέφαλο" στη συνέχεια: "Είναι μια καλή ομάδα, με ισορροπία στο rotation και φαίνεται από τον τρόπο που παίζουν στην άμυνα, που είναι πολύ ωραίος. Έκαναν 30 φάουλ που τα χρησιμοποίησαν υπέρ τους. Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου χάσαμε ελεύθερα σουτ. Κάναμε όμως πίσω στην αμυντική συμπεριφορά, επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να τρέξει και ελεύθερα σουτ. Έτσι έφτασε το παιχνίδι σε επικίνδυνο σημείο. Δεν παίξαμε σωστά στον τρόπο του ΠΑΟΚ και πρέπει να δουλέψουμε. Ευτυχώς ο τρόπος που λειτουργήσαμε στο τελευταίο λεπτό μας βοήθησε, αφού ξυπνήσαμε και μειώσαμε. Θα πρέπει να πω ξανά στους παίκτες ότι ο αγώνας διαρκεία 40 λεπτά. Η διαφορά δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλή. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και το άξιζε, εμείς έχουμε το 2ο ματς στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά σε ένα γεμάτο γήπεδο ώστε να περάσουμε”.

Όσο για την ερώτηση περί τύχης; “Νιώθω τυχερός που είμαι υγιής και έχω μια ωραία οικογένεια. Τι σημαίνει τύχη; Είτε έναν, είτε έξι πόντους θα είχαμε ένα ακόμη παιχνίδι. Βγήκαμε ζωντανοί, αλλά είναι αυτό τύχη;”.

Ο Τριφούνοβιτς ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό του Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος στο 39' χρειάστηκε να πάει στον πάγκο με την βοήθεια των συμπαικτών του, υπό το χειροκρότημα της εξέδρας: "Ο Ουότερς γύρισε τον αστράγαλο του, αλλά θα το δούμε επιστρέφοντας στην Τουρκία”.

Τέλος σε ερώτηση για το πως έμεινε η ομάδα του μακριά από τα σάνταρ της επιθετικά, έστρεψε το βλέμμα στην άμυνα της ελληνικής ομάδας: "Ήταν η άμυνα του ΠΑΟΚ. Ψάχναμε πως να σκοράρουμε και δεν παίζαμε άμυνα, δεν κάναμε μποξ-άουτ, όλα τα μικρά πράγματα που συνθέτουν το παζλ”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ