31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σόου» με Λόκο η Ούνικς του Πρίφτη! (vids)

Μία τρομερή Ούνικς Καζάν, βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα του Δημήτρη Πρίφτη, «διέλυσε» στο ντέρμπι τη Λοκομοτίβ Κουμπάν κι έμεινε μόνη της στην κορυφή της VTB League.

Ποιος είδε την Ούνικς και δεν την φοβήθηκε! Η αρμάδα του Δημήτρη Πρίφτη πέρασε και πάνω από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με το τελικό 93-65 να λέει πολλά από μόνο του. Η ομάδα από το Καζάν ήταν απολαυστική και ήδη από το ημίχρονο οι βάσεις είχαν τεθεί για το θρίαμβο (48-36). Η συνέχεια ήταν ίδιο εντυπωσιακή, με την Ούνικς να αποδεικνύει πως διόλου τυχαία βρίσκεται στην πρώτη θέση της VTB League με ρεκόρ 14-1, έχοντας κορυφαίο τον Τζαμάρ Σμιθ με 25 πόντους και 6/7 τρίποντα, ενώ τον ακολούθησε ο Τρέντον Λόκετ με 20 πόντους. Στο «ναυάγιο» της «Λόκο» ξεχώρισε ο Μάρντι Κόλινς με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Φτάνοντας σε υψηλά στάνταρ απόδοσης στην επίθεσή της, η Ζενίτ πέρασε από τη Ρίγα με 90-80 κόντρα στην VEF. Η ηγετική εμφάνιση του Κάιλ Κούριτς ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, με τον Αμερικανό φόργουορντ να έχει 31 πόντους, 10/17 σουτ και επτά ριμπάουντ, για να οδηγήσει εκ του ασφαλούς τους συμπαίκτες του σε άλλο ένα «βήμα» τετράδας, την ίδια ώρα που οι 18 πόντοι με επτά ασίστ του Άλεξ Πέρες δε στάθηκαν αρκετοί για τους Λετονούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ