23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιορτάζoυν μαζί με τον κόσμο τους στην Κω

Τα σαράντα χρόνια ιστορίας του συμπληρώνει φέτος ο Ιπποκράτης Κω, καθώς ιδρύθηκε το 1978, και θα τα γιορτάσει με χοροεσπερίδα σε κέντρο διασκέδασης του νησιού.

Την Τρίτη (06/03, 20.00) θα λάβει χώρα στη «Νέα Φαντασία» ο ετήσιος χορός των νησιωτών, στο πλαίσιο του οποίου θα γιορτάσουν τα 40ά γενέθλιά τους. Με ανακοίνωσή τους, από τον Ιπποκράτη Κω καλούν τον κόσμο τους να βρεθεί δίπλα τους, όπως κάνει και στους εντός έδρας αγώνες του στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω στο φετινό πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

H ανακοίνωση: «40 χρόνια Ιπποκράτης. 40 χρόνια αθλητισμός. 40 χρόνια επιτυχίες. 40 χρόνια κοινωνικής προσφοράς. 40 χρόνια συνεχούς προσπάθειας για το καλύτερο. 40 χρόνια με τη στήριξη όλων των Κώων καταφέραμε να γίνουμε ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του νησιού μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί να προσπαθούμε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους μικρούς μας αθλητές των ακαδημιών. Συνεχίζουμε να διαφημίζουμε το νησί μας σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Σας χρειαζόμαστε όλους αρωγούς σε αυτή την πορεία.

Στην φετινή χοροεσπερίδα μας, γιορτάζουμε αυτά τα 40 χρόνια και ελπίζουμε να έρθετε να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί. Η χοροεσπερίδα μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 στη ΝΕΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, με ώρα έναρξης 20:00 και με ζωντανή μουσική. Θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Η τιμή εισόδου ανά άτομο είναι 15 ευρώ (με φαγητό) και για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα υπάρχει μενού των 5 ευρώ ( χωρίς είσοδο), θα υπάρχει και νηστίσιμο μενού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ