32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Λίγο πριν το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ

Οι παίκτες και των δύο ομάδων έχουν βγει για τα πρώτα σουτάκια εδώ και αρκετή ώρα. Και ήδη δύο αξιοσημείωτα έχουν συμβεί. Κάνει κανονικά τα .... σουτάκια του ο Χόλις Τόμπσον, ο οποίος είναι εκτός δωδεκάδας. Και ο Άντριαν Πέιν με το που βγήκε στο παρκέ, τράβηξε πρώτα ένα βιντεάκι με το κινητό του από την εξέδρα που έχει αρχίσει να γεμίζει από νωρίς.

*Η δωδεκάδα για τον Παναθηναϊκό είναι Σίνγκλετον, Ρίβερς, Τζέιμς, Πέιν, Παππάς, Γκιστ, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους, Γκάμπριελ, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο.

*Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού είναι ΜακΛίν, Μπράουν, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς, Τιλί, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Ρόμπερτς, Ουίλτζερ.

*Κιμ Τιλί και Μάικ Τζέιμς είχαν την ευκαιρία να τα πουν πριν το τζάμπολ. Οι δυο τους μην ξεχνάμε ήταν συμπαίκτες στην Μπασκόνια, πριν οι δρόμοι τους χωρίσουν, για να ξαναβρεθούν στην ίδια χώρα , αλλά σε αντίπαλα στρατόπεδα.

*Το γήπεδο αδειάζει και σε λίγο θα γίνει η είσοδος των δύο ομάδων με το γήπεδο να έχει μισογεμίσει ήδη και πολύ κίνηση γύρω από το ΟΑΚΑ.

*Ο Ολυμπιακός στο παρκέ υπό έντονες αποδοκιμασίες... Και η σειρά του Παναθηναϊκού με το πιο ηχηρό χειροκρότημα.

*Στο γήπεδο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος , στη θέση του στα επίσημα

Παρουσίαση των ομάδων και αρχίζει η αντίστροφη μέτρση για το τζάμπολ... Πρώτα ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός....

Και ο αγώνας αρχίζει...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ