32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: «Ούτε υπερομάδα, ούτε κακή ομάδα με ένα σερί»

Αν κάποιος ξέρει καλά τι σημαίνει ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού από τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Έχει ζήσει κάθε αποτέλεσμα, κάθε ανατροπή και κάθε... σερί τα τελευταία χρόνια. Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης μίλησε και γι’ αυτό το τελευταίο με τους «πράσινους» να μετράνε ένα 5-0 από πέρυσι έως σήμερα απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

«Πέρυσι, πριν από ενάμιση χρόνο ήμασταν εμείς σε μια παρόμοια θέση, έχοντας εμείς ένα παρόμοιο σερί. Τώρα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Δεν αλλάζει κάτι με ένα σερί του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού. Δεν σημαίνει πως η μία ομάδα είναι υπερομάδα και η άλλη κακή. Και οι δύο ομάδες είναι καλές. Τα αποτελέσματα παίζουν το ρόλο τους σίγουρα, εννοείται αυτό, αλλά το σερί δεν κρίνει κάτι συγκεκριμένο για τον έναν ΄τον άλλον αντίπαλο».

O Πρίντεζης αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μπόμπι Μπράουν στην ομάδα: «Είναι ενας έμπειρος παίκτης, έχει ποιότητα και είναι κάτι που είδαμε και στο φιλικό που δώσαμε με το Λαύριο. Δείχνει να έχει προσαρμοστεί, έδειξε καλά σημάδια και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει. Το θέμα είναι σε μια ομάδα πλέον είναι να υπάρχουν πολλές επιλογές, πολλοί έτοιμοι παίκτες και σωστό rotation. Είναι σημαντικό όταν κάποιος παίκτης δεν είναι αυτός που πρέπει, να βρίσκεται ένας άλλος που θα δώσει τις λύσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ