24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Με το βλέμμα στο μέλλον ο Παναθηναϊκός

Το πρώτο «Elite Training Camp», για κορίτσια γεννημένα από το 2002 έως το 2006, θα διοργανώσει στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός.

Το καμπ θα λάβει χώρα το διάστημα 2-4 Απριλίου, με υπεύθυνους προπονητές τους Γιώργο Καντζιλιέρη και Ηλία Αρχιμανδρίτη, με τη συμμετοχή είκοσι τεσσάρων επίλεκτων αθλητριών.

Η ανακοίνωση: «Η Ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. διοργανώνει για πρώτη φορά Elite Training Camp για κορίτσια 12-16 ετών (2002-2006) από τις 2/4 έως τις 4/4/2018. Το camp θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ "Παύλος Γιαννακόπουλος". Προπονητές  προγράμματος: Καντζιλιέρης Γιώργος-Αρχιμανδρίτης Ηλίας.

Στο camp θα μπορέσουν να πάρουν μέρος μόνο 24 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα πρέπει να στείλουν e-mail ενδιαφέροντος  στο [email protected] έως και τις  20/3. Στη συνέχεια όλες οι αθλήτριες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα κληθούν για μία προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31/3 το πρωί, στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος", και από την οποία θα προκύψουν, μετά από επιλογή, οι 24 αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο Elite Training Camp. Κόστος συμμετοχής στο Elite Training Camp:  60€». Δείτε, ΕΔΩ, όλες τις λεπτομέρειες του καμπ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ