23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γεμίζουν «μπαταρίες» στην ΑΕΚ

Στα... μεθεόρτια της κατάκτησης του Κυπέλλου, οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν δικαίωμα σε λίγη ξεκούραση, ξεκινώντας πάλι την Τετάρτη (21/2) της προπονήσεις.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στα «Δύο Αοράκια» με τον Ολυμπιακό και είναι λογικό ο τίτλος αυτός να έχει σκορπίσει «ντελίριο» ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας. Ήταν, άλλωστε, ο πρώτος τίτλος ύστερα από 16 ολόκληρα χρόνια και πανηγυρίστηκε δεόντως από άπαντες στο «Δικέφαλο».

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, κάπως έτσι, αποφάσισε να αφήσει τους παίκτες του να ξεκουραστούν για λίγο, δίνοντάς τους ρεπό μέχρι την Τετάρτη (21/2). Μετά από αυτή τη διακοπή, η Ένωση θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τις επόμενες δοκιμασίες που ακολουθούν, αφού η σεζόν δεν τελείωσε στην Κρήτη. Στις 3/3 ακολουθεί παιχνίδι στη Stoiximan.gr Basket League με τον Κολοσσό, για να ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας με την Νίμπουργκ στις 7/3 για το Champions League.

Στην ΑΕΚ θεωρούνται, άλλωστε, δύο σημαντικές ημερομηνίες, αφού στην προετοιμασία για τον Κολοσσό δε θα βρίσκονται για μερικές ημέρες λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ανδρών οι Ντούσαν Σάκοτα, Δημήτρης Μαυροειδής, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ και ο Έντιν Άτιτς θα ενισχύσει την αντίστοιχη της Βοσνίας. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ