19.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Φορτσάρισμα σταθερά με Κύπελλα

Τα Final 8 των Κυπέλλων δεσπόζουν στο κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της θα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστική και θα ποντάρουμε στη νίκη της στον προημιτελικό με την Μπασκόνια. Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας, η γηπεδούχος Γκραν Κανάρια θα παίξει με τη Φουεναλμπράδα κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για το ιταλικό Κύπελλο, η Αρμάνι Μιλάνο θα παίξει με την Καντού. Θα στηρίξουμε τη νίκη της με διαφορά 13 ή περισσότερων πόντων. Στο δεύτερο ματς της μέρας θα ποντάρουμε στο «διπλό» της Βίρτους Μπολόνια επί της Μπρέσια.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη Γαλλία, η Μονακό θα αντιμετωπίζει την Μπουρζ. Οι Μονεγάσκοι είναι σαφώς πιο ποιοτικοί κι αναμένεται να νικήσουν εύκολα ή δύσκολα. Αντίθετα, στον δεύτερο αγώνα θα πάμε με την επικράτηση της Βιλερμπάν επί της Στρασμπούρ, έστω κι αν οι «πράσινοι» δίνονται αουτσάιντερ.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Σε αναμέτρηση για το γερμανικό πρωτάθλημα, η Ιένα φιλοξενεί την Μπάμπεργκ. Οι Βαυαροί δεν τα πηγαίνουν καλά στην Μπουντεσλίγκα και θα τους κοντράρουμε ρισκάροντας και ποντάροντας στον άσο.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια    1     2,30

Γκραν Κανάρια - Φουενλαμπράδα  1   1,26

Δυάδα

Μιλάνο (-12,5) - Καντού   1   1,97

Μπρέσια - Βίρτους Μπολόνια   2   1,85

Δυάδα

Μονακό - Μπουρζ     1    1,25

Στασμπούρ - Βιλερμπάν    2   2,60

Μονό

Ιένα - Μπάμπεργκ     1    5,00



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ