26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ράις και… στο καναβάτσο η Μακάμπι! (vid)

Η Χάποελ Χολόν είναι Κυπελλούχος Ισραήλ, με τον Γκλεν Ράις να πετυχαίνει το μεγάλο σουτ της βραδιάς στα 1.6" πριν από τη λήξη, για το 86-84, και να «νεκρώνει» το «Γιαντ Ελιάου», που περίμενε τη στέψη της Μακάμπι.

Άλλο ένα «σοκ» εντός συνόρων έζησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία είδε την Χάποελ Χολόν να την κερδίζει με 86-84 και να πανηγυρίζει μέσα στο «σπίτι» της την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισραήλ. Μέσα στην ατμόσφαιρα που... παραδοσιακά δημιουργείται στο «Γιαντ Ελιάου», η Χάποελ άντεξε και είχε μάλιστα τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, χωρίς να την αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Η μπάλα πήγε στα χέρια του Γκλεν Ράις, ο οποίος με 1.6 δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι εκτέλεσε τη Μακάμπι και χάρισε την νίκη στην Χολόν, μαζί φυσικά με το τρόπαιο. Ένας μεγάλος θρίαμβος για το σύνολο του Νταν Σαμίρ, από το οποίο ο ήρωας της αναμέτρησης ήταν ο κορυφαίος, με 28 πόντους, 7/14 σουτ, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, μη βγαίνοντας από το παρκέ... ούτε δευτερόλεπτο. Στην αντίπερα όχθη, οι 17 πόντοι με 9 ριμπάουντ του Άλεξ Τάιους δεν ήταν αρκετοί για την «ομάδα του λαού», που βίωσε άλλη μία ταπείνωση στις διοργανώσεις του Ισραήλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ