22 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάσο: “Αξίζει ο Ολυμπιακός να είναι ψηλά”

Περισσότερο κι από την αξία του Ολυμπιακού ως ομάδα, εκείνο που προβληματίζει τον προπονητή της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν εμφανίζουν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που εμφάνισαν στις 8 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ. Τότε που είχαν κερδίσει τη Ρεάλ με 92-83. Τι σημαίνει αυτό; Ο ίδιος εξηγεί:

"Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει λίγο από τότε που παίξαμε μαζί του στην Ελλάδα. Η ομάδα είναι η ίδια, αλλά κάποιοι παίκτες άλλαξαν ρόλους και ο Σπανούλης ξαναβρήκε ρυθμό και είναι και πάλι ο παλιός καλός Σπανούλης. Ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου, ο Στρέλνιεκς... Ο Ολυμπιακός είναι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, γιατί το αξίζει. Ποτέ δεν παρατάει τα παιχνίδια".

Ο Φακούντο Καμπάτσο από τη δική του πλευρά πρόσθεσε: "Έχουμε προετοιμαστεί καλά για να παίξουμε με τον Ολυμπιακό όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, αλλά το πιο σημαντικό είναι πώς θα εφαρμόσουμε όσα έχουμε προετοιμάσει. Χρειαζόμαστε χαρακτήρα και επιθετικότητα. Υπάρχουν πολλοί σκληροί αντίπαλοι σε αυτή τη λίγκα και μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις από τον οποιονδήποτε. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες και στην άμυνα και στην επίθεση. Γνωρίζονται μεταξύ τους καλά και ξέρουν πώς να παίζουν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ