19.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Με Ευρωλίγκα και Μπουντεσλίγκα

Για μία ακόμα ημέρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο, με βάση τις εξαιρετικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Η Ευρωλίγκα επιστρέφει με την 22η αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις για τη μάχη της εισόδου στην οκτάδα και όχι μόνο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μπασκόνια. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Βάσκους. Θα ποντάρουμε στον άσο, καθώς στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» συνήθως τα καταφέρνουν. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μπαρτσελόνα, καθώς η «ομάδα του Λαού» θέλει να παραμείνει εντός οκτάδας.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη Βαλένθια, η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη είναι ανώτερο δίχως αμφιβολία και θα το εμπιστευτούμε. Αντίθετα, στη δύναμη της έδρας θα ποντάρουμε στον αγώνα της Μάλαγα με την Αναντολού Εφές.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Αναμέτρηση διεξάγεται και για την Μπουντεσλίγκα. Η Μπραουνσβάιγκ φιλοξενεί την Φρανκφούρτη. Θα πάμε με το «διπλό» το οποίο είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια  1   1,40

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα   1  1,55

Βαλένθια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας   2   1,30

Μάλαγα - Εφές    1   1,50

Μονό

Μπραουνσβάιγκ - Φρανκφούρτη  2   1,62



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ