26.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Από την Πυλαία μέχρι το Βερολίνο

Πλούσιο και το σημερινό κουπόνι καθώς διεξάγονται αγώνες για τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία. Οι γηπεδούχοι θα είναι «σκληρό καρύδι» και θα ποντάρουμε στον άσο με πλεονέκτημα 8,5 πόντων. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κύμη και οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να νικήσουν με 28 ή περισσότερους πόντους διαφορά.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Μπασκόνια θα παίξει με την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα από τη Βιτόρια είναι φαβορί και θα την εμπιστευτούμε. Με τον άσο θα πάμε και στο ματς της Μάλαγα με τη Μούρθια.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

 Στο γερμανικό πρωτάθλημα, η Άλμπα Βερολίνου θα υποδεχτεί την Μπάμπεργκ. Θα στηριχτούμε στο μομέντουμ των φιλοξενούμενων. Αντίθετα, θα ποντάρουμε στον άσο στο παιχνίδι της Ιένα με την Μπραουνσβάιγκ.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

 

Ντέρμπι και στην Κωνσταντινούπολη, με τη Φενέρμπαχτσε να παίζει με την Αναντολού Εφές. Ο άσος δεν «σπάει» και θα τον ποντάρουμε, ενώ με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο ματς της Καρσίγιακα με την Γκαζιαντέπ.

Για το ιταλικό πρωτάθλημα, η Βενέτσια αναμένεται να λυγίσει εύκολα ή δύσκολα την Μπρίντιζι. Με τον άσο θα πάμε και στο ματς της Μπρέσια με την Τρέντο, αλλά και στον αγώνα της Τορίνο με την Αβελίνο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Ολυμπιακός (-27,5) - Κύμη    1   1,93

ΠΑΟΚ (+8,5)  - Παναθηναϊκός     1     1,85

Δυάδα

Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα    1    1,67

Μάλαγα - Μούρθια   1   1,29

Δυάδα

Άλμπα Βερολίνου - Μπάμπεργκ    2    2,12

Ιένα - Μπράουνσβαϊγκ    1    1,47

Δυάδα

Φενέρμπαχτσε - Εφές     1     1,15

Καρσίγιακα - Γκαζιαντέπ    1   1,33

Τριάδα

Βενέτσια - Μπρίντιζι     1    1,30

Μπρέσια - Τρέντο   1    1,36

Τορίνο - Αβελίνο   1   1,85

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ