25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δωρεάν τα παιδιά στη Λάρισα

Γενική είσοδος δέκα ευρώ ορίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση του Γ.Λ. Φάρου με τον Προμηθέα Πατρών.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου θα υποδεχθούν τους Αχαιούς το Σάββατο (03/02, 16.30) στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Τα εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση των φιλάθλων, ενώ όπως υπενθυμίζουν με ανακοίνωσή τους οι Λαρισαίοι δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά έως δώδεκα ετών, για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τους.

Η ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε πως η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Προμηθέα έχει ξεκινήσει. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας καθημερινά Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030), προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, οι τιμές των οποίων είναι 10 ευρώ για όλες τις θέσεις.
Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά έως Παρασκευή 10 π.μ.-2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ.-2 μ.μ. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την ημέρα του αγώνα από τις 3.00 μ.μ.

ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά: Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της πολιτικής του Γυμναστικού Λάρισας να φέρει πιο κοντά τα παιδιά στον όμορφο κόσμο του μπάσκετ, από τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ όπως και σε κάθε εντός έδρας ματς θα επιτρέπεται η ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για παιδιά έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού). Τα παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, έχοντας ως υποχρέωση απλά να επιδείξουν το ΑΜΚΑ τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ