25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Η ατμόσφαιρα στο πρόσφατο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ καλή σε γενικές γραμμές, αλλά όχι άψογη. Κάποια υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν, κάποιες κροτίδες που έπεσαν μαζί με κάποια άλλα μικροαντικείμενα, είχαν ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να τιμωρηθεί με συνολικό πρόστιμο 3.000 Ευρώ από τον αθλητικό δικαστή. 

"1) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 29-1-2018.
2) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ: 
α) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, λεκτικά και δι’ ανάρτησης πανό, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ΕΥΡΩ, 
β) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου (χρήση φωτοβολίδων χειρός - καπνογόνων και κροτίδων ήχου), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ΕΥΡΩ, 
γ) για ρίψη κερμάτων και πλαστικής φιάλης νερού που δεν κατέπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ίδιο ως άνω αγώνα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ