30.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Στο Βελιγράδι από την επίθεση χάσαμε;»

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε αύριο (21.00) στο ΣΕΦ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε τον αγώνα κομβικής σημασίας για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δέχθηκε και ερωτήσεις, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα αγωνιστεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ απάντησε και στο αν διαπιστώνει πως υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση για την ομάδα του.

«Είναι ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες. Για να ανακάμψουμε. Ενώ και από βαθμολογικής σημασίας είναι ιδιαίτερο. Άπαντες στην ομάδα το γνωρίζουν αυτό. Σήμερα έχουμε μία προπόνηση και αύριο την πρωινή, οπότε θα πούμε και για τις τελευταίες λεπτομέρειες για την τακτική. Το σημαντικό όμως είναι να παίξουμε με καρδιά, θέληση, πάθος, ψυχή, να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Περιμένουμε και τον κόσμο, για να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών μέσα στο γήπεδο.»

Η Φενέρμπαχτσε παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της φέτος και ήταν κάτι το οποίο σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Έχει πέντε σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, έχει αποκτήσει μια ομοιογένεια πλέον και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να εξουδετερώσουμε τους κινητήριους μοχλούς τους, να τους χαλάσουμε τη δημιουργία και να παίξουμε εμείς στην επίθεση όπως θέλουμε, να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι, να τρέξουμε και να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς και όχι η Φενέρμπαχτσε».

Για το αν τόσο ο αγώνας αυτός, όσο αυτός με την Ρεάλ Μαδρίτης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για την πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα, ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμη κάτι… μακρινό. Η Φενέρμπαχτσε είναι το σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή. Είναι το επόμενό μας παιχνίδι και έχουμε αφοσιωθεί σε αυτό. Όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς, εστιάζουμε μόνο στον επόμενο αγώνα».

Όταν έγινε η ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με την αρχή της χρονιάς παρουσιάζει πρόβλημα επιθετικά, ο Σφαιρόπουλος εξέφρασε τη δική του άποψη: «Έχω αναφερθεί σε αυτό κι άλλες φορές. Διαφωνώ με αυτό που λέτε! Με την Μακάμπι Τελ Αβίβ σημειώσαμε 90 πόντους, με τον Προμηθέα 90… Όταν δεν παίζουμε καλά, δεν παίζουμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Στον Ερυθρό Αστέρα βάλαμε 80 πόντους και χάσαμε. Η επίθεση έφταιγε;»

Τέλος σε ερώτηση για τον Ιωάννη Παπαπέτρου διευκρίνισε πως δεν ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει προπονηθεί και δεν τον υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ