26.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρελθόν από τον Απόλλωνα ο Παπαδόπουλος

Παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από τον πάγκο του Απόλλωνα Πατρών, με τους διοικούντες της ομάδας της Αχαϊάς να αποφασίζουν με αυτή την κίνηση να αλλάξουν την ψυχολογία στην ομάδα, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η αλήθεια ωστόσο σε αυτή την περίπτωση έχει δυο αναγνώσεις, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να συμφωνεί με τον Απόλλωνα, ο οποίος αρχικά δεν φάνηκε να έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους, επενδύοντας στους νεαρούς της ομάδας και κάποιους έμπειρους αθλητές. Οι ταλαντούχοι αθλητές βρήκαν αρκετό χρόνο να δείξουν την ποιότητα τους, ενώ παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Ματαλών, και την μη εύρεση αντικαταστάτη οι «μελανόλευκοι» έκαναν 7 συνεχόμενες νίκες, αγγίζοντας την δεύτερη θέση.

Ωστόσο η φυσιολογική ήττα στο Περιστέρι, αλλά και οι ήττες με Ψυχικό (εκτός) και Εθνικό (εντός) και η μέτρια απόδοση του Άκερ ήταν αυτές που βάρυναν με αποτέλεσμα να έρθει το διαζύγιο.

Πολλά ονόματα στο τραπέζι

Αναφορικά με τον διάδοχο του, αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Σάββατο (3/2) υπάρχει κρίσιμο παιχνίδι αναφορικά με τον στόχο των πλει οφς με την Δόξα Λευκάδας στην Περιβόλα. Έτσι, τα ονόματα των  Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλη Αλεξανδρή, Βασίλη Μπρατσιάκου, Γιάννη Τζήμα και Μιχάλη Κουταλιανού αρχίζουν να συζητούνται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ