25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος ο Μαρμαρινός από τον Ολυμπιακό

Ενας εκ των παλαιοτέρων μελών του εκάστοτε προπονητικού τίμ του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Μαρμαρινός αποτελεί παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους μετά από απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του είναι πλέον εκτός ομάδας. Πρόκειται για μια επιλογή του κόουτς του Ολυμπιακού στην οποία δεν έφεραν κάποια αντίρρηση οι αδελφοί Αγγελόπουλοι που είχαν τον Μαρμαρινό στο εκάστοτε τεχνικό τιμ από τα πρώτα χρόνια επαφής τους ουσιαστικά με την ομάδα, όταν και μπήκαν δίπλα στο Σωκράτη Κόκκαλη.
Η συγκεκριμένη απόφαση, ήρθε λίγο μετά την επιστροφή της ομάδας από το Βελιγράδι και δεν είχε να κάνει μόνο με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά με τη διαφωνία των δύο αντρών σε διάφορα θέματα τον τελευταίο καιρό, πάντα σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Ετσι οι Πειραιώτες θα ανέβουν απόψε στο ΟΑΚΑ με μείον ένα μέλος στο τεχνικό τίμ. την ώρα που προσπαθούν να συνέλθουν αγωνιστικά και ψυχολογικά ψάχνοντας μέσα από ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι (έστω και αν βαθμολογικά είναι επί της ουσίας αδιάφορο) να βρουν και πάλι ένα καλύτερο ρυθμό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ