20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χριστοδούλου : «Κομβικό παιχνίδι με τον Κολοσσό»

Τον Κολοσσό υποδέχεται αύριο (27/1, 16:30) στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Stoiximan.gr Basket League το Ρέθυμνο, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μέσα από το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κομβικό για το αν θέλει η ομάδα να εδραιωθεί στις θέσεις  που οδηγούν στα πλέι οφς.

Αναλυτικά:

Να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας

Καλησπέρα από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Δυστυχώς τα νέα της προηγούμενης εβδομάδας δεν ήταν καλά για εμάς. Κυνηγούσαμε την 7η νίκη που θα μας ανέβαζε ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, θέλοντας να κλείσουμε εντυπωσιακά τον α’ γύρο. Όμως, το νικηφόρο σερί μας σταμάτησε εντέλει στη Νέα Σμύρνη. Εκεί όπου η εμφάνιση μας όχι μόνο ήταν κατώτερη των περιστάσεων αλλά θέλουμε να την ξεχάσουμε, γιατί δεν μας αντιπροσωπεύει σε καμία των περιπτώσεων.

Πάμε τώρα στο παρόν και στο αυριανό ματς που ανοίγει την αυλαία του β’ γύρου. Για μας είναι κομβικό παιχνίδι, μιας και μία ενδεχόμενη επιτυχία μας δίνει το δικαίωμα να εδραιωθούμε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, αλλά και να κοιτάξουμε ακόμη ψηλότερα. Βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς, καθώς βρισκόμαστε ακριβώς στα μισά της Stoiximan.gr Basket League. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε βήμα – βήμα να φτάσουμε στον στόχο μας.

Ο Κολοσσός αναμφίβολα είναι μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και όπως ανέφερε στις χθεσινές του δηλώσεις ο Δημήτρης Μητρόπουλος, είναι μία «καλοκουρδισμένη μηχανή». Άλλωστε τα αποτελέσματα του το έχουν αποδείξει και αυτή τη στιγμή έχει το μομέντουμ, κατακτώντας μία πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη.

Από κει και πέρα, είχαμε συναντηθεί και στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου όπου χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να ισοφαρίσουμε τις νίκες, για να ξεκινήσουμε υπό ιδανικές συνθήκες το νέο «13άρι» αγώνων. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε χαρούμενους, για ακόμη μία φορά, τους φιλάθλους μας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ