20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«15-0 και συνεχίζουμε»…

Αυτό είναι το μότο με το ποίοι πορεύεται η Νεανική Εστία Μεγαρίδας η οποία εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ και δείχνει την δυναμική της Δυτικής Αττικής, η οποία ενδέχεται να έχει μια ακόμα ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες μετά τους Πανελευσινικό και ΓΣ Μάνδρας/Νικηφόρο που βρίσκονται στην Β' Εθνική.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Μάνταλος o οποίος ανέλαβε την ομάδα σε κρίση στον δεύτερο γύρο της σεζόν 2015-2016 , και μετά από ένα σχεδόν αήττητο δεύτερο γύρο εκείνη τη σεζόν παρέμεινε στο τιμόνι της ΝΕΜ με την διοίκηση να εμπλουτίζει το ρόστερ με παίκτες ποιότητας οι Καραποστόλου και Λυτόπουλος. Την φετινή σεζόν στα Δυτικά κατέφτασαν οι Πέτρουλας, Τσολάκης, Ζακυνθινός και Μπαλάφας, παίκτες δηλαδή με σπουδαία πορεία στις Εθνικές κατηγορίες, και σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό.

Επίσης το υπόλοιπο ρόστερ απαρτίζεται από τους Κεχρή, Κοντόπουλο, Καραΐσκο, Μαρούγκα, Στεφάνου, Δημάκο, Δρακωτό, Καρατζίογλου και Σιδέρη. Έτσι, μετά τη νίκη με 69-59 επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου η ΝΕΜ έφτασε το 15-0 στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ, όντας αήττητη, και έχοντας ως στόχο να τελειώσει το πρωτάθλημα σε τέτοια μορφή. Σε ένα γεμάτο γήπεδο, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι νεαροί οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι αποτελούν την παρακαταθήκη του συλλόγου.

Photo credit : megara.org



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ