21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Λιόνας: «Τους έχω εμπιστοσύνη»

Ακόμα καλύτερα μπορεί να παίξει στο μέλλον η Αχαγιά ’82, όπως τόνισε ο Θανάσης Λιόνας μετά την εκτός έδρας νίκη της επί του Έσπερου ΑΟΠΑ.

Το συγκρότημα της Κάτω Αχαΐας συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στον 1ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας των Πατρινών στο κλειστό της Παναγιάς Αλεξιώτισσας για τη 13η αγωνιστική. Ο προπονητής τους, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ανέφερε σχετικά: «Κάναμε μια πολύ σπουδαία νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Περάσαμε πολύ δύσκολη εβδομάδα και είμαι ευχαριστημένος που τα παιδιά αντέδρασαν και νίκησαν το δύσκολο αυτό παιχνίδι, κι ας μην έπιασαν πολύ σπουδαία επίδοση. Τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς στα Μελίσσια και με Ίλιον και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους φιλάθλους τους που ταξίδεψαν μέχρι την αχαϊκή πρωτεύουσα και τους ενίσχυσαν με τη φωνή τους: «Ευχαριστούμε πολύ τους Αχαγιώτες που ήρθαν στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθούν και τηρήσαμε την υπόσχεσή μας, επιστρέφοντας στις νίκες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ